Copyright 2010 - 2011 S.C. YZA MAR BLOKHIM S.R.L.                       
CREATED by GRAFITION A.D.
S.C. YZA MAR BLOKHIM executa case, vile, case de vacanta, ansambluri rezidentiale, cladiri de birouri, scoli, gradinite, sali de sport, complexe comerciale, reabilitari termice, consolidari si restaurari.

Cu un management performant si cu un personal tehnic calificat, prin utilizarea celor mai noi tehnologii si o organizare eficienta, compania noastra si-a diversificat activitatile legate de profilul constructiilor. Obiectivul de baza al companiei noastre este oferirea de servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii si sadisfaceri cerintelor clientului.

S.C. YZA MAR BLOKHIM s-a impus rapid in domeniu, printr-un concept nou si performant de abordare al fiecarei lucrari, vizand calitatea si promptitudinea serviciilor oferite. Compania ofera o gama variata de produse si servicii menite sa sustina integral orice proiect in domeniul constructiilor civile.


YZA MAR BLOCHIM S.R.L. desfasoara o activitate constanta pe piata constructiilor civile si industriale incepand cu anul 2006. Dezvoltand permanent o baza proprie de utilaje si echipamente, fidelizand personaluI (peste 40 de angajati) si dezvoltand un management performant, firma noastra se prezinta cu peste 20 de obiective sustinute si finalizate, precum si cu noi proiecte de complexitate mare si medie in desfasurare.

YZA MAR BLOCHIM S.R.L. vine in intampinarea nevoilor de confort si siguranta a clientilor sai, prin servicii eficiente si inalt tehnologizate, executate cu profesionalism, utilizand echipamente performante si angajati specializati. Orientarea noastra venita in sprijinul clientului ne recomanda.
S.C. YZA MAR BLOKHIM executa hale industriale cu structura metalica sau structuri monolite, consolidari si reamenajari la hale existente, amenajare drumuri, lucrari de reparatii si intretinere drumuri, ecologizarea si pregatirea terenurilor pentru constructie.

S.C. YZA MAR BLOKHIM executa si monteaza structuri metalice de orice tip,structuri din beton armat precomprimat si structuri din beton armat monolit la preturi competitive. Asiguram consultanta in realizarea proiectului vizand obtinerea unor rezultate optime pentru sadisfacerea necesitatilor clientilor.

O solutie rapida, simpla, estetica si necostisitoare financiar o reprezinta halele autoportante, ideale pentru a rezolva problemele de depozitare, in special in domeniul agricol, dar si celelalte domenii. De asemenea firma noastra poate furniza si monta hale metalice tipizate,acestea avand avantajul unei durate scurte de procesare.In functie de dimensiunile dorite,obiectivul dvs poate fi finalizat in mai putin de 4 luni!
 
foto-civile01
foto-civile02
foto-civile03
foto-civile04
foto-industriale01
foto-industriale05
foto-industriale03
foto-industriale04
[ ACASA ]  [ DESPRE NOI ]  [ SERVICII / PRODUSE ]  [ LUCRARI EXECUTATE ]  [ CONTACT ]