Copyright 2010 - 2011 S.C. YZA MAR BLOKHIM S.R.L.                       
CREATED by GRAFITION A.D.
S.C. YZA MAR BLOKHIM executa case, vile, case de vacanta, ansambluri rezidentiale, cladiri de birouri, scoli, gradinite, sali de sport, complexe comerciale, reabilitari termice, consolidari si restaurari.

Cu un management performant si cu un personal tehnic calificat, prin utilizarea celor mai noi tehnologii si o organizare eficienta, compania noastra si-a diversificat activitatile legate de profilul constructiilor. Obiectivul de baza al companiei noastre este oferirea de servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii si sadisfaceri cerintelor clientului.

S.C. YZA MAR BLOKHIM s-a impus rapid in domeniu, printr-un concept nou si performant de abordare al fiecarei lucrari, vizand calitatea si promptitudinea serviciilor oferite. Compania ofera o gama variata de produse si servicii menite sa sustina integral orice proiect in domeniul constructiilor civile.
S.C. YZA MAR BLOKHIM executa hale industriale cu structura metalica sau structuri monolite, consolidari si reamenajari la hale existente, amenajare drumuri, lucrari de reparatii si intretinere drumuri, ecologizarea si pregatirea terenurilor pentru constructie.
S.C. YZA MAR BLOKHIM executa si monteaza structuri metalice de orice tip,structuri din beton armat precomprimat si structuri din beton armat monolit la preturi competitive. Asiguram consultanta in realizarea proiectului vizand obtinerea unor rezultate optime pentru sadisfacerea necesitatilor clientilor.
O solutie rapida, simpla, estetica si necostisitoare financiar o reprezinta halele autoportante, ideale pentru a rezolva problemele de depozitare, in special in domeniul agricol, dar si celelalte domenii. De asemenea firma noastra poate furniza si monta hale metalice tipizate,acestea avand avantajul unei durate scurte de procesare.In functie de dimensiunile dorite,obiectivul dvs poate fi finalizat in mai putin de 4 luni!

foto-civile01
foto-civile02
foto-civile03
foto-civile04
foto-industriale01
foto-industriale05
foto-industriale03
foto-industriale04
S.C. YZA MAR BLOKHIM executa sape si tencuieli mecanizate, lucrari de finisaje la interior si exterior, tencuieli decorative, acorda consultanta pentru intocmirea devizelor de pret si achizitionarea de materialelor de constructii.
Sapa clasica implica operatiuni manuale si mult efort fizic si costuri suplimentare, ea fiind realizata in statiile de betoane si mortare si transportata la obiectiv. Pentru a micsora timpul de lucru si costurile aferente va propunem o tehnologie moderna pentru realizarea de sape si tencuieli.
Sapa mecanizata este preparata in santier, cu ajutorul pompei de sapa, tip Turbosol, iar turnarea efectiva a sapei se face direct prin furtune pana la o distanta de 150m pe orizontala si 100m pe verticala. Dupa turnarea sapei se realizeaza nivelarea acesteia cu ajutorul nivelelor laser.
Finisarea suprafetei se face cu vibroelicopterul avand rolul de sigilare a peliculei exterioare si realizarea unei bune planeitati.

foto-sape05
foto-sape04
foto-sape03
foto-industriale02
S.C. YZA MAR BLOKHIM va sta la dispozitie, asigurandu-va consultanta de specialitate pentru identificarea tehnologiilor optime de executie si pentru alegerea celor mai potrivite materiale de constructii necesare proiectului dumneavoastra.
In dorinta de a veni in sprijinul clientilor nostrii si pentru a micsora costurile tehnologice ne propunem deschiderea in decursul acestui an a unui depozit  specializat pentru toata gama de materiale de constructii amplasat pe o suprafata de 5000 mp in localitatea Malul Spart, in incinta sediului nostru, la 30 km de Bucuresti.
S.C. YZA MAR BLOKHIM pune la dispozitia specialistilor un portofoliu complet de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari (peste 8,000 repere), de la materiale grele (blocuri pentru zidarie, produse metalurgice, betoniere, etc.), sisteme pentru acoperisuri (hidroizolatii, tigla ceramica de beton si metalica, sindrila bituminoasa, placi ondulate, policarbonat, etc), produse pentru amenajari interioare (vopsele, gleturi, adezivi, sisteme de gips carton, termoizolatii, tavane casetate, parchet, lambriuri, etc.), instalatii termice, sanitare si instalatii electrice.
foto-materiale-constructii01
foto-materiale-constructii02
foto-materiale-constructii03
foto-materiale-constructii04
[ ACASA ]  [ DESPRE NOI ]  [ SERVICII / PRODUSE ]  [ LUCRARI EXECUTATE ]  [ CONTACT ]