Copyright 2010 - 2011 S.C. YZA MAR BLOKHIM S.R.L.                       
CREATED by GRAFITION A.D.
YZA MAR BLOCHIM S.R.L. desfasoara o activitate constanta pe piata constructiilor civile si industriale incepand cu anul 2006. Dezvoltand permanent o baza proprie de utilaje si echipamente, fidelizand personaluI (peste 40 de angajati) si dezvoltand un management performant, firma noastra se prezinta cu peste 20 de obiective sustinute si finalizate, precum si cu noi proiecte de complexitate mare si medie in desfasurare.

YZA MAR BLOCHIM S.R.L. vine in intampinarea nevoilor clientilor sai, prin servicii eficiente, executate cu profesionalism, utilizand echipamente performante si angajati specializati. Orientarea noastra venita in sprijinul satisfacerii nevoilor clientului ne recomanda.

Pe piata constructiilor civile si industriale S.C. YZA MAR BLOCHIM S.R.L. a cautat si va cauta, in continuare, sa aduca un plus de valoare prin abordarea celor mai noi tehnologii, rezultatele fiind vizibil superioare in raportul calitate/pret. S.C. YZA MAR BLOCHIM S.R.L. este in curs de implementare a sistemului de management al calitatii, in conformitate cu standardul de calitate ISO 9001/2000, ceea ce ofera o garantie in plus asupra serviciilor oferite de noi.

In prezent, S.C. YZA MAR BLOCHIM S.R.L. este in topul firmelor de constructii, in calitate de antreprenor general, subantreprenor de specialitate sau asociat, raspunzand cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai. Pentru a veni in sprijinul clientilor nostrii si pentru a micsora costurile tehnologice ne propunem deschiderea in decursul acestui an a unui depozit  specializat pentru toata gama de materiale de constructii amplasat pe o suprafata de 5000 mp in localitatea Malul Spart, in incinta sediului nostru, la 30 km de Bucuresti.
[ ACASA ]  [ DESPRE NOI ]  [ SERVICII / PRODUSE ]  [ LUCRARI EXECUTATE ]  [ CONTACT ]
Florian MIHAITA, DIRECTOR GENERAL