Copyright 2010 - 2011 S.C. YZA MAR BLOKHIM S.R.L.                       
CREATED by GRAFITION A.D.
YZA MAR BLOCHIM S.R.L. desfasoara o activitate constanta pe piata constructiilor civile si industriale incepand cu anul 2006. Dezvoltand permanent o baza proprie de utilaje si echipamente, fidelizand personaluI (peste 40 de angajati) si dezvoltand un management performant, firma noastra se prezinta cu peste 20 de obiective sustinute si finalizate, precum si cu noi proiecte de complexitate mare si medie in desfasurare.

YZA MAR BLOCHIM S.R.L. vine in intampinarea nevoilor de confort si siguranta a clientilor sai, prin servicii eficiente si inalt tehnologizate, executate cu profesionalism, utilizand echipamente performante si angajati specializati. Orientarea noastra venita in sprijinul clientului ne recomanda.
 
 
S.C. YZA MAR BLOKHIM executa sape si tencuieli mecanizate, lucrari de finisaje la interior si exterior, tencuieli decorative, acorda consultanta pentru intocmirea devizelor de pret si achizitionarea de materialelor de constructii.

Sapa clasica implica operatiuni manuale si mult efort fizic si costuri suplimentare, ea fiind realizata in statiile de betoane si mortare si transportata la obiectiv. Pentru a micsora timpul de lucru si costurile aferente va propunem o tehnologie moderna pentru realizarea de sape si tencuieli.

Sapa mecanizata este preparata in santier, cu ajutorul pompei de sapa, tip Turbosol, iar turnarea efectiva a sapei se face direct prin furtune pana la o distanta de 150m pe orizontala si 100m pe verticala. Dupa turnarea sapei se realizeaza nivelarea acesteia cu ajutorul nivelelor laser.
Finisarea suprafetei se face cu vibroelicopterul avand rolul de sigilare a peliculei exterioare si realizarea unei bune planeitati.
S.C. YZA MAR BLOKHIM va sta la dispozitie, asigurandu-va consultanta de specialitate pentru identificarea tehnologiilor optime de executie si pentru alegerea celor mai potrivite materiale de constructii necesare proiectului dumneavoastra.
In dorinta de a veni in sprijinul clientilor nostrii si pentru a micsora costurile tehnologice ne propunem deschiderea in decursul acestui an a unui depozit  specializat pentru toata gama de materiale de constructii amplasat pe o suprafata de 5000 mp in localitatea Malul Spart, in incinta sediului nostru, la 30 km de Bucuresti.
S.C. YZA MAR BLOKHIM pune la dispozitia specialistilor un portofoliu complet de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari (peste 8,000 repere), de la materiale grele (blocuri pentru zidarie, produse metalurgice, betoniere, etc.), sisteme pentru acoperisuri (hidroizolatii, tigla ceramica de beton si metalica, sindrila bituminoasa, placi ondulate, policarbonat, etc), produse pentru amenajari interioare (vopsele, gleturi, adezivi, sisteme de gips carton, termoizolatii, tavane casetate, parchet, lambriuri, etc.), instalatii termice, sanitare si instalatii electrice.

foto-materiale-constructii01
foto-materiale-constructii02
foto-materiale-constructii03
foto-materiale-constructii04
[ ACASA ]  [ DESPRE NOI ]  [ SERVICII / PRODUSE ]  [ LUCRARI EXECUTATE ]  [ CONTACT ]
foto-sape05
foto-sape04
foto-sape03
foto-industriale02